Op initiatief van de FOD Binnenlandse Zaken en Vias Institute vindt op 19 en 20 december aanstaande in Square Brussels het ‘Niveau S’-congres rond veiligheid en technologie plaats. Zetes sponsort het evenement en nodigt jonge professionals uit een bezoek te brengen aan de Zetes-stand op de jobbeurs die aan het congres gekoppeld is.


Het evenement bestaat uit 3 elementen: het congres zelf, waar Belgische en buitenlandse sprekers komen praten over de thema’s technologie en veiligheid, een jobbeurs alsook een innovatiebeurs. Het doel is om alle betrokkenen in de maatschappij, burgers, bedrijven ... bewust te maken van veiligheid en te onderzoeken wat de mogelijkheden en beperkingen van technologie vanuit dit opzicht zijn.


Ronny Depoortere, Senior VP van de divisie PASS, en Bart Symons, directeur van de divisie ZetesConfidens, zullen tijdens de sessies presentaties geven over respectievelijk het potentieel van gezichtsherkenning en de digitale identiteit.


Ronny Depoortere legt uit: “Als langdurige partner van de Belgische overheid, met name als leverancier van de belangrijkste identiteitsdocumenten van de Belgische burgers (eID, paspoort, rijbewijs), en internationaal specialist in technologieën als biometrie maar ook voor gegevensbescherming, is het belangrijk voor Zetes om aanwezig te zijn.” »


Zetes zal daarnaast ook aanwezig zijn met een stand op de jobbeurs. Het evenement is dan ook een ideale gelegenheid om meerdere vacatures te voor te stellen.


“De identificatiesector verandert voortdurend en daarom moeten we constant nieuwe wegen inslaan. Dit leidt dan weer tot nieuwe functies, waarvoor het niet altijd even gemakkelijk is om kandidaten te vinden”, vervolgt Ronny Depoortere. “Niveau S is een uitgelezen kans voor Zetes om jonge professionals warm te maken voor zeer specifieke maar toch afwisselende jobs, gaande van de biometrische registratie van kiesgerechtigden in Afrika tot de uitgifte van certificaten voor de elektronische handtekening. Veiligheid is een centraal element binnen ons werkgebied: hiermee bedoelen we gegevensbeveiliging en -privacy, de strijd tegen fraude en namaak. Wij nodigen iedereen die geboeid is door deze sector uit om ons een bezoek te brengen op de stand en desgewenst hun cv achter te laten.” »


Op dit moment is Zetes vooral op zoek naar profielen om de volgende vacatures in te vullen:

 

- EINDE -

 

Pour tout complément d’information

Corporate Communications Manager
Mathilde Alves Nunes
T +32 2 790 37 48
E mathilde.alves@zetes.com

 

A propos de Zetes

Zetes est une société à la pointe des technologies, spécialisée dans les solutions d'optimisation de la Supply Chain et d'identification des citoyens. Nos solutions Supply Chain permettent aux entreprises de bénéficier d'une agilité, d'une visibilité et d'une traçabilité sans précédent dans l'ensemble de leur Supply Chain connectée. Notre division People Identification offre aux pouvoirs publics et aux institutions supranationales des solutions pour authentifier les citoyens dans le cadre de l'établissement de documents d'identité et de voyage sécurisés et de la création de registres nationaux ou de listes d'électeurs.

Etabli à Bruxelles, Zetes compte plus de 1 200 employés dans 22 pays en Europe, au Moyen-Orient et en Afrique, totalisant un chiffre d'affaires de 269,3 millions d'euros en 2017. Zetes a rejoint Panasonic Corporation en 2017 en tant que filiale indépendante. Pour en savoir plus, consultez le site www.zetes.com ou abonnez-vous à notre newsletter. Vous pouvez également nous suivre sur LinkedIn et Twitter.

A propos de la division People ID

La division People ID de Zetes fournit des solutions sécurisées aux autorités publiques afin de pouvoir identifier correctement leur population et répondre aux exigences internationales les plus strictes en matière d’émission de documents et d’organisation d’élections démocratiques. Nous avons plus de 10 ans d’expérience dans l’implémentation de projets sensibles pour les gouvernements et les organisations supranationales. Nos solutions sont caractérisées par leur fiabilité, qui est combinée à notre flexibilité et notre capacité d’exécution. Cette approche nous permet d’offrir les meilleures garanties aux citoyens de prouver qui ils sont et exercer leurs droits démocratiques.

whitepaper

BEYOND IDENTITY

AN ECOSYSTEM TO SUPPLY QUALITY PUBLIC SERVICES 44 pages

Download the white paper